Përputhshmëria me pajisjet POS siç janë skanuesit e barkodeve, printerët dhe sirtarët e arkave

Këtu janë disa nga tiparet e shtypjes dhe skanimit

  • Personalizoni dhe shtoni një model për formën e faturës, dhe gjithashtu mund të shtoni logon, emrin, numrin tuaj të dyqanit me një shtesë që ju bën të kontrolloni çdo pjesë brenda formularit të faturës.
  • Shpejtësia e përgjigjes kur regjistroni një barkod të ri për një produkt, kërkoni për një produkt me barkod, modifikoni dhe fshini një barkod për produktet, dhe një barkod gjenerohet automatikisht për çdo porosi në faturë për qasje të lehtë ndaj kërkesave dhe rishikim
  • Printimi i raporteve, statistikave dhe tabelave për të gjitha pjesët e dyqanit dhe të dhënave që keni futur për dyqanin tuaj. Mbështetjet (A4 - A5) gjithashtu mbështesin (Excel [XLSX + CSV] - PDF)
  • Aftësi e shpejtë për të shtypur faturën e fundit për çdo arkëtar ose administrator, dhe gjithashtu mund të shtypni faturën ose faturën për çdo porosi që zgjidhni.

Dhe shumë karakteristika që mund të mësoni gjatë programit

Monitorues i Rendit

Karakteristikat më të spikatura brenda krijimit të monitorit të porosisë

1- Përdorni shumë oferta dhe zbritje për produktin ose për të gjithë porosinë.
2- Përgjigje e shpejtë dhe performancë e lartë pa nevojën e përdorimit të miut.
3- Hyrja lehtësisht tek dhuratat e klientëve, gjë që i motivon klientët të blejnë përsëri.
4- Nëse një klient me krijimin e porosisë, ndryshon mendim për të blerë një produkt specifik, arkëtarja mund ta vendosë porosinë në drafte dhe të ri-përfundojë porosinë nga drafti përsëri, për të mos vonuar pjesën tjetër të klientëve.
> 5- Kur ka një klient, porosia i shtohet në përputhje me kodin e tij të regjistruar nga administratori ose kushdo që ka lejen për të shtuar klientë në mënyrë që të mund të kontrolloni klientët tuaj dhe të shikoni porositë dhe interesat e klientëve tuaj.
6- Mënyra të shumta pagese: Paraja, Debi dhe Kredia.
7- Sistemi i dorëzimit.
8- Njohja e pjesëve të mbetura të një produkti specifik, shikimi i përshkrimit, njohja e çmimit total të numrit të pjesëve të produktit pa pasur nevojë të shkosh në një ekran tjetër.

التقارير والإحصائيات

وجود تقارير واحصائيات في متجرك يسهل عليك عمليات حسابية كثيرة ويوفر مجهود ووقت كبير، كما انه لا حاجة الي الورق بعد الان في وجود كاشيرك.

  • جرد يومي، اسبوعي، شهري، ربع سنوي، نصف سنوي، سنوي.
  • تقارير ورسومات بيانية لتسهيل عمليات الاحصاء.
  • مقارنات بين المنتجات ونسبة الشراء وتكلفة البيع بين كل منهم.

والعديد من المميزات وعدد لايحصي من التقارير والجداول والرسومات البيانية التي تشمل كل جزء من اجزاء المتجر.

تحسين سرعة خدمتك

يساعدك كاشيرك علي تحسين وزيادة سرعة اداء عملك، مع سهولة تغيير وإنشاء وحذف وعرض محتويات متجرك وبياناتك الخاصة المحمية.

إليك بعض المميزات من اجل تحسين اداء وسرعة العمل...

  • تقوم بإنشاء وتعديل المنتجات وتتم عملية التحديث لكل الاجهزة والعاملين في نفس اللحظة، لا داعي لإنشاء المنتجات علي كل جهاز علي حدة.
  • تسجيل بيانات الموردين والعملاء والكاشير والمديرين وامكانية الوصول لبيناتهم في اي وقت.
  • يمكنك إنشاء الجرد وحفظه علي البرنامج وتقوم بتحميله في اي وقت وعلي اي جهاز لديك.