Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Disa pyetje të bëra shpesh midis përdoruesve dhe pronarëve të dyqaneve në lidhje me programin dhe metodat e funksionimit

  • Pse arka? cili është ndryshimi midis tij dhe programeve të tjerë të pikave të shitjes?

    Cashierc ju lejon të kontrolloni çdo të dhënë të vetme të të dhënave tuaja, ju bën të shfaqni porositë dhe produktin me tabela dhe raporte për t ju ndihmuar ta bëni dyqanin tuaj më të mirë dhe të dini se çfarë porosisin shumë klientët tuaj, përveç funksionet e shpejta dhe të hollësishme në programin tonë që ju lejon të bëni shumë detyra dhe kontabilitet me të dhënat tuaja. Me Cashierc të gjitha të dhënat tuaja janë të sigurta në hapësirën e ruajtjes së resë kompjuterike të cilën mund ta kopjoni, rivendosni dhe fshini të dhënat tuaja sa herë që dëshironi. përveç kësaj, ne gjithmonë azhurnojmë softuerin tonë çdo ditë për të bërë një siguri të lartë, dizajnojmë dhe krijojmë shtesa të reja të cilat ju ndihmojnë dhe kurseni kohën tuaj.

  • veryshtë shumë i përputhshëm për çdo printer, skaner, pajisje interneti dhe çdo sistem operativ. Ne përqendrohemi në bërjen e softuerit të funksionojë me harduerin më të mirë dhe më të zakonshëm të shitjes me pakicë dhe dëgjojmë shumë nga shitësit me pakicë që përdorin Cashierc me sukses me printerë për të cilët nuk kishim dëgjuar kurrë kurrë.

  • Nuk është aq e vështirë. Ju duhet të shtoni të dhënat tuaja me një funksion të lartë dhe të shpejtë në softuerin tonë ju mundëson që të kompletoni të dhënat tuaja lehtë dhe shpejt. përveç kësaj, çdo faqe në Cashierc është shpjeguar në kanalin tonë Youtube.

  • Nuk do të zgjasë shumë, thjesht shtoni të dhënat e dyqanit tuaj, të tilla si kategori, nën-kategori, produkte dhe përdorues (menaxherët dhe arkëtarët). Pasi të keni mundur, mund të filloni dhe mund të përfundoni shtimin, modifikimin ose fshirjen e të dhënave në çdo kohë.

  • Sigurisht, një numër i madh i përdoruesve preferojnë të përdorin programin në pajisjet mobile sepse është i lehtë dhe ju lejon të lëvizni kudo. Dizajni i aplikacionit Cashierc ju ndihmon ta bëni këtë sepse është plotësisht i pajtueshëm dhe i përgjegjshëm me të gjitha llojet e pajisjeve të tilla si telefoni celular, tableti, laptopi dhe kompjuteri, dhe gjithashtu mbështet të gjitha llojet e ekraneve.

offer_title_bottom

6000 EGP 3000 EGP
get_trial_offer