Sistemi me pakicë

Sistemi POS më i zgjuar, më i lehtë dhe më i shpejtë në botë për tu përdorur.

Karakteristikat

feature-1

Raportet & Statistikat

Statistikat ditore, mujore, vjetore dhe raportet për secilën pjesë dhe eksportimi si Excel (Xlsx, CSV), PDF dhe shtypja si A4.

feature-1

Responsive

Cilado qoftë pajisja Cashierc është gati! Punon në PC, Laptop, Tablet, Android, Mac.

feature-1

Inventari & Kontabiliteti

Përmes funksioneve dhe proceseve të hollësishme ju mund të bëni inventarin tuaj për të gjitha shtetet lehtësisht dhe më shpejt se më parë.

feature-1

Kontroll i plotë

Arkëtari ju bën të kontrolloni gjithçka, siç janë kategoritë, nën-kategoritë, produktet, porositë, të dëmtuara, të kthyera, etj ...

feature-1

Siguri

Të gjitha të dhënat tuaja do të kodifikohen dhe shkëputen, Mbajtja e sigurt e informacionit për biznesin dhe klientët tuaj ju lejon të krijoni dhe mbani besim tek blerësit.

feature-1

Përditësimet

Arka do të jetë gjithnjë e azhurnuar pa vizituar dyqanin. Në më pak se sekonda pa ndikuar në punën tuaj.

feature-1

Përputhshmëria me pajisjet POS siç janë skanuesit e barkodeve, printerët dhe sirtarët e arkave

Këtu janë disa nga tiparet e shtypjes dhe skanimit

 • Personalizoni dhe shtoni një model për formën e faturës, dhe gjithashtu mund të shtoni logon, emrin, numrin tuaj të dyqanit me një shtesë që ju bën të kontrolloni çdo pjesë brenda formularit të faturës.
 • Shpejtësia e përgjigjes kur regjistroni një barkod të ri për një produkt, kërkoni për një produkt me barkod, modifikoni dhe fshini një barkod për produktet, dhe një barkod gjenerohet automatikisht për çdo porosi në faturë për qasje të lehtë ndaj kërkesave dhe rishikim
 • Printimi i raporteve, statistikave dhe tabelave për të gjitha pjesët e dyqanit dhe të dhënave që keni futur për dyqanin tuaj. Mbështetjet (A4 - A5) gjithashtu mbështesin (Excel [XLSX + CSV] - PDF)
 • Aftësi e shpejtë për të shtypur faturën e fundit për çdo arkëtar ose administrator, dhe gjithashtu mund të shtypni faturën ose faturën për çdo porosi që zgjidhni.

Dhe shumë karakteristika që mund të mësoni gjatë programit

Monitorues i Rendit

Karakteristikat më të spikatura brenda krijimit të monitorit të porosisë

1- Përdorni shumë oferta dhe zbritje për produktin ose për të gjithë porosinë.
2- Përgjigje e shpejtë dhe performancë e lartë pa nevojën e përdorimit të miut.
3- Hyrja lehtësisht tek dhuratat e klientëve, gjë që i motivon klientët të blejnë përsëri.
4- Nëse një klient me krijimin e porosisë, ndryshon mendim për të blerë një produkt specifik, arkëtarja mund ta vendosë porosinë në drafte dhe të ri-përfundojë porosinë nga drafti përsëri, për të mos vonuar pjesën tjetër të klientëve.
>5- Kur ka një klient, porosia i shtohet në përputhje me kodin e tij të regjistruar nga administratori ose kushdo që ka lejen për të shtuar klientë në mënyrë që të mund të kontrolloni klientët tuaj dhe të shikoni porositë dhe interesat e klientëve tuaj.
6- Mënyra të shumta pagese: Paraja, Debi dhe Kredia.
7- Sistemi i dorëzimit.
8- Njohja e pjesëve të mbetura të një produkti specifik, shikimi i përshkrimit, njohja e çmimit total të numrit të pjesëve të produktit pa pasur nevojë të shkosh në një ekran tjetër.

feature_title_3

feature_p_3

 • feature_3_5
 • feature_3_6
 • feature_3_7

feature_text_3

feature_title_4

feature_p_4

feature_text_4

 • feature_4_8
 • feature_4_9
 • feature_4_10

Dëshmi

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Disa pyetje të bëra shpesh midis përdoruesve dhe pronarëve të dyqaneve në lidhje me programin dhe metodat e funksionimit

 • Pse arka? cili është ndryshimi midis tij dhe programeve të tjerë të pikave të shitjes?

  Cashierc ju lejon të kontrolloni çdo të dhënë të vetme të të dhënave tuaja, ju bën të shfaqni porositë dhe produktin me tabela dhe raporte për t ju ndihmuar ta bëni dyqanin tuaj më të mirë dhe të dini se çfarë porosisin shumë klientët tuaj, përveç funksionet e shpejta dhe të hollësishme në programin tonë që ju lejon të bëni shumë detyra dhe kontabilitet me të dhënat tuaja. Me Cashierc të gjitha të dhënat tuaja janë të sigurta në hapësirën e ruajtjes së resë kompjuterike të cilën mund ta kopjoni, rivendosni dhe fshini të dhënat tuaja sa herë që dëshironi. përveç kësaj, ne gjithmonë azhurnojmë softuerin tonë çdo ditë për të bërë një siguri të lartë, dizajnojmë dhe krijojmë shtesa të reja të cilat ju ndihmojnë dhe kurseni kohën tuaj.

 • veryshtë shumë i përputhshëm për çdo printer, skaner, pajisje interneti dhe çdo sistem operativ. Ne përqendrohemi në bërjen e softuerit të funksionojë me harduerin më të mirë dhe më të zakonshëm të shitjes me pakicë dhe dëgjojmë shumë nga shitësit me pakicë që përdorin Cashierc me sukses me printerë për të cilët nuk kishim dëgjuar kurrë kurrë.

 • Nuk është aq e vështirë. Ju duhet të shtoni të dhënat tuaja me një funksion të lartë dhe të shpejtë në softuerin tonë ju mundëson që të kompletoni të dhënat tuaja lehtë dhe shpejt. përveç kësaj, çdo faqe në Cashierc është shpjeguar në kanalin tonë Youtube.

 • Nuk do të zgjasë shumë, thjesht shtoni të dhënat e dyqanit tuaj, të tilla si kategori, nën-kategori, produkte dhe përdorues (menaxherët dhe arkëtarët). Pasi të keni mundur, mund të filloni dhe mund të përfundoni shtimin, modifikimin ose fshirjen e të dhënave në çdo kohë.

 • Sigurisht, një numër i madh i përdoruesve preferojnë të përdorin programin në pajisjet mobile sepse është i lehtë dhe ju lejon të lëvizni kudo. Dizajni i aplikacionit Cashierc ju ndihmon ta bëni këtë sepse është plotësisht i pajtueshëm dhe i përgjegjshëm me të gjitha llojet e pajisjeve të tilla si telefoni celular, tableti, laptopi dhe kompjuteri, dhe gjithashtu mbështet të gjitha llojet e ekraneve.

Na Kontaktoni

Ju lutemi zgjidhni një temë më poshtë në lidhje me kërkesën tuaj. nëse nuk e gjeni atë që ju nevojitet zgjidhni tjetër dhe plotësoni formularin tonë të kontaktit .

Na telefono

(+20) 109 578 1082

Na dërgoni me email

[email protected]

Orët e punës

Thursday 9:00 AM - 7:00 PM
Friday Closed
Saturday 9:00 AM - 9:00 PM
Sunday 9:00 AM - 7:00 PM
Monday 9:00 AM - 7:00 PM
Tuesday 9:00 AM - 7:00 PM
Wednesday 9:00 AM - 7:00 PM

Pyetje

offer_title_bottom

6000 EGP 3000 EGP
get_trial_offer